KOMMUNIKÁCIÓS
MÉRNÖKÖK VAGYUNK

 

Van egy üzleti problémád?

Hozd el nekünk, mi az adattudomány, a technológia, fejlesztés és az adatvezérelt marketing eszközeivel mutatunk rá megoldást! Nálunk minden adatból indul és abban is végződik, így az üzleti sikereidet is pontos számokban mutatjuk meg.

Megoldásaink


Adatvezérelt marketing

A Business.Crane egyedülálló abban, hogy három, markánsan különböző szakterületet sikeresen integrált egy egységes szolgáltatási és termék portfólióba. Marketingkommunikációs szakértőink és tanácsadóink, kreatívok, és projekt managerek UX és CX alapokon terveznek és kiviteleznek olyan adatokra épülő kampányokat, amelyek segítségével a célcsoportot egyre jobban megismerve egyre hatékonyabban érik el. Ott, akkor és olyan formában, ahogy arra a célcsoport a legnyitottabb.

Adatanalitika

Adattudósaink, adatelemzőink és business analyst kollégáink dolgoznak egy csapatban, hogy az adattisztítás, -elemzés és -vizualizáció eszköztárával, az ügyféligényekhez legjobban illeszkedő üzleti döntéstámogató rendszereket, riportokat és dashboardokat építsenek. Saját fejlesztésű termékeinkkel ügyfélértéket számolunk, értékesítési tredeket vizsgálunk, mesterséges intelligencia alapú tranzakciós elemző megoldásunkkal vásárlási és demográfia adatokat konvertálunk look-alike célcsoportokká.

CRM

Felhőalapú, skálázható, gyorsan testre szabható CRM rendszerünk karbonbarát megoldást kínál ügyféladataid kezelésére. Fejlesztőcsapatunk a legkülönfélébb egyedi kéréseidet is megoldja, így bármilyen külső rendszer integrációját is. Tanácsadó kollégáink a rendszer napi szintű üzemeltetése mellett akár a marketing feladatok egy részét is leveszik válladról. Saját fejlesztésű eszközünkkel elég egyetlen hírlevelet összeállítani a teljes célcsoportodra, a szegmentálást és a perszonalizációt már a rendszer végzi el, AI segítségével.

Partnereink


Akiknek már támogattuk az üzleti sikereiket. Mérhető módon.

Referenciák


Mit tudunk hozzátenni cégedhez?

Saját fejlesztéseink segítenek egyetlen dashboardon nyomonkövetni céged összes kampányát, vagy látogatóid és vásárlóid teljes életútját, hogy reagálhass a viselkedésükre. Mindehhez semmi másra nincss szükségünk, mint felhasználói és vásárlói adatokra és interakciókra.

Blog


Olvass bővebben az adatvezérelt marketing aktualitásairól, és arról, hogy mit gondolunk az adattudományról, fejlesztésről, kommunikációról.

Ha e-mailben is szeretnéd megkapni, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Hírlevél

Szeretnéd e-mailben megkapni legfrissebb híreinket? Iratkozz fel! Ígérjük, csak akkor küldünk hírlevelet, ha egy fontos információt osztunk meg, vagy többet egyszerre. Így is csökkenthető az e-mailek karbonlábnyoma.