Opel CRM

Crm fejlesztés

Ügyfél:

Opel

Dátum:

2011 -

Projekt:

Opel

Üzleti kihívás


Hogyan alakíthatunk ki egy olyan regionális CRM megoldást, ami a folyamatos használatban lévő, komponenseket felhőalapú rendszerbe konvertálja? Célunk, hogy az OpelCRM funkcionális részeit a Microsoft Dynamics 365 termékcsaládjába tartozó cloud alapú CRM rendszeren belül valósítsuk meg.

Megoldás


Olyan speciális, kifejezetten az Opel számára összeállított szolgáltatási csomagot dolgoztunk ki, ami professzionális és az autóipari specifikumoknak is megfelelő. Projektünk során az Opel sajátosságainak maximális figyelembevételével kialakított gyorsan testreszabható CRM rendszer tervezése, fejlesztése és üzemeltetése valósult meg, a kapcsolódó CRM stratégiai és kommunikációs szolgáltatásokkal egyetemben. A CRM rendszerhez tartozó dinamikus dashboard riportingját Power BI háttér, míg az intelligens üzleti megoldásokat Miscrosoft Power Apps biztosította. A Microsoft Azure nagy biztonságú felhőalapú, skálázható erőforrás menedzsment megoldással működő mesterséges inelligenciával/machine learninggel támogatott CRM olyan egyedi, beépített funkciókkal is kiegészült, mint például a tartalommátrix alapú hírlevél rendszer és a súlyozott indikátor alapú ügyfélérték mutató.

Hatás


A Crane által korábban feléptett, egyedi igényekre szabott, PHP alapú, 14 országban működő, teljes CRM és backend megoldást alakítottunk felhőalapúvá gördülékeny átállással, a szolgáltatás leállása nélkül. A fejlesztés eredményeként megvalósuló rendszer teljeskörű CRM megoldást adott, megvalósítva a marketing és az értékesítés összekapcsolását a napi folyamatok szintjén, miközben transzparens és sztenderdizált működést, tervezhetőséget, real-time monitorozást is biztosított.

Megosztás:

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁK


Content Matrix Emailer

Az általunk épített hírlevél-szerkesztő és -küldő modullal ügyfeleinknek egyetlen hírlevelet kell összeállítaniuk a teljes célcsoportjuknak, a szegmentálást és a személyre szabást ugyanis a rendszer biztosítja, ezzel értékes időt megtakarítva a kampánymenedzsereknek.

Crane App

A Crane app egy saját fejlesztésű, belső használatra készült alkalmazás, ami csökkenti a papíralapú adminisztrációkat és megkönnyíti a kollégák életét. A pet projektként indult applikációban látható a kollégák szabadsága, valamint roller- és parkolóhelyfoglalásra is alkalmas.

Marketing Information System

Saját fejlesztésű marketing információs rendszerünk lehetővé teszi a vállalati marketingcsapatok számára, hogy akár valós időben nyomon kövessék és optimalizálják online és offline marketingköltéseiket, egyetlen dashboardon megjelenítve az egyes kampányok terv- és tényadatait.

Hírlevél

Szeretnéd e-mailben megkapni legfrissebb híreinket? Iratkozz fel! Ígérjük, csak akkor küldünk hírlevelet, ha egy fontos információt osztunk meg, vagy többet egyszerre. Így is csökkenthető az e-mailek karbonlábnyoma.